Lentemarkt Westenschouwen - 29 april 2018

 

Onthulling zeemeermin - 21 april 2018

Op zaterdag 28 april wordt er in Westenschouwen een feestje gevierd. Er wordt dan een beeld van de zeemeermin onthuld op de rotonde van Westenschouwen. Er zal muziek zijn van een visserskoor en springkussens voor de kinderen. De onthulling zal om 16.00 uur plaatsvinden.

 

Arjen en Leonie nieuwe eigenaren - 1 januari 2018

Per 1 januari 2018 hebben Arjan en Leonie de camping over genomen van Jan en Bertha. Hiermee zet de volgende generatie Boot de traditie voort!

 


Nieuws 2017

Live muziek dweilband "De Witte Dweil - 29 juli 2017

Net als vorige jaar speelt de dweilband, waar de eigenares van de camping bij speelt, bij goed weer 's avonds een uurtje bij ons op de camping!Dit was vorige jaar een succes, dus iedereen is van harte welkom om te komen luisteren!

 

Garage sale Westenschouwen - 29 juli 2017

Net als vorige jaar doen wij weer mee aan de garage(boerenschuur) sale!

 

Concert in het Bos  - 20 juli 2017

Op donderdag 20 juli is er een gratis concert in het bos met franse chansons om 20.00 uur.

 


Nieuws 2016

Garage (boerenschuur) sale Westenschouwen - 3 september 2016

Vandaag namen wij deel aan de garage sale die georganiseerd was door de vereniging Westenschouwens Welvaren. Onze boerenschuur deed dienst als garage en mede door het mooie weer, en de opkomst, was het een zeer geslaagd initiatief.

 

Seizoensplaats toercaravan vrij - 1 juli 2016

In het hart van Westenschouwen hebben wij op onze kleinschalige, gemoedelijke camping een mooie seizoensplaats vrij. Voor € 2000,- kunt u genieten van rust, ruimte en natuur. Met bos en strand op loopafstand is het altijd vakantie. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op!

 

Nieuwe douches - 10 maart 2016

Op dit moment zijn wij druk bezig om de douches op de camping aan te pakken. De gehele vloer is verwijderd en vervangen door een nieuwe betonvloer voorzien van vloertegels. Ook zijn de wanden in de douches vervangen. De douches zullen gereed zijn voor het seizoen start.

 

Verbouwing vakantiewoning - 5 februari 2016

De werkzaamheden in vakantiewoning De Specht zijn gereed.
De Specht is nu voorzien van centrale verwarming en een mooie nieuwe vloer.